Skip links

Manicure en pedicure bij

Nails Luxe

Nails Luxe is het adres waar u terecht kunt voor meer dan het laten zetten van alleen kunstnagels. Ook kunt u bij ons in Schiedam terecht voor een heerlijke pedicure of manicure. Bij zowel een normale als een luxe behandeling, leggen wij uw handen en voeten graag in de watten. U kan bij ons kiezen uit: vijlen, masseren en lakken. Al deze mogelijkheden staan voor u open. Nails Luxe is uw expert in de regio!

Verwennerij naar uw wens

Wanneer u een normale manicure behandeling bij ons afneemt, geven we uw handen de nodige zorg. Zo vijlen wij uw nagels netjes en verwijderen wij eelt wanneer dit nodig is. Dit geldt natuurlijk eveneens voor een pedicurebehandeling. Bij een luxe behandeling gaan wij nog net een stapje verder. Hierbij kan u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke ontspannende voetmassage. Ons deskundig en vriendelijk team zorgt ervoor dat u zich helemaal op uw gemak voelt en met prachtige nagels weer over straat kan. Een mooie nagellak zit bij de prijs van een behandeling inbegrepen. De producten waar wij mee werken zijn hoogwaardige producten, die gegarandeerd goed blijven zitten en ook lang mooi blijven. Van een klassieke French manicure, het plaatsen van steentjes, tot felle kleuren of juist glitters; elk bijzonder design is mogelijk.

Manicure & Pedicure

Neem vandaag nog ons luxe pakket

Afspraak Maken

GELLAK

Zo is het eveneens mogelijk om bij een manicure of pedicure gelnagels op uw vinger- en teennagels aan te laten brengen. Deze lak laten we uitharden onder de UV-lamp. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw nagels voor een langere tijd mooi blijven zitten. Denk hierbij aan 2 tot 4 weken. De gel zorgt tevens voor een lichte versteviging. Dit is dé ideale oplossing voor wanneer u de lengte van uw nagels wil behouden, zonder kunstnagels te plaatsen. Omdat de gellak met de nagels meegroeit, blijven uw nagels voor een langere periode intact. Toch is het belangrijk om regelmatig bij ons langs te komen voor een nabehandeling, wanneer u uw nagels mooi wil houden. Tot in de puntjes verzorgd

Wij dragen luxe hoog in het vaandel, daarom doen wij onze naam ook eer. Ook staan wij met veel plezier voor u klaar om van uw manicure of pedicure een bijzondere en luxueuze ervaring te maken. Wanneer u nog meer wil dan de bovengenoemde opties, kan u uw manicure- of pedicurebehandeling, gerust combineren met het laten zetten van kunstnagels. Hierbij heeft u bij ons de keuze uit tal van opties, waaronder Pink & White, solar nagels of cover powder. Hebben wij uw interesse gewekt? Maak vandaag nog een afspraak om verzekerd te zijn van een spoedige behandeling. Nails Luxe in Schiedam is telefonisch bereikbaar via +31(0) 10-7616378. U kunt tevens een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ook zonder afspraak bent u altijd welkom om bij ons binnen te wandelen. Wij zijn u graag van dienst.

Return to top of page