Skip links

KUNSTNAGELS

De meest exclusieve nagels vindt u bij Nails Luxe

Bent u op zoek naar een luxe behandeling voor uw nagels? Bij ons in Schiedam bent u aan het juiste adres. Behalve de traditionele acrylnagels en gelnagels, zetten wij ook solar nagels. Maar ook Pink & White en cover powder kan u bij ons laten zetten. Zo krijgt u bij ons voor dezelfde prijs nét dat beetje extra.

Diversiteit aan kunstnagels
Er is een groot diversiteit aan het soort kunstnagels. Zo zetten wij bij Nails Luxe zowel acrylnagels als gelnagels. De opties zijn bij ons eindeloos. Veel van onze klanten vinden bijvoorbeeld de prachtige, subtiele Pink & White fade een goede keuze. Ook de hoogwaardige, maar voordelige solar nagels vallen heel goed in de smaak bij onze vaste klanten. Bij Nails Luxe kunt u kiezen uit het volgende:

Afspraak Maken

ACRYLNAGELS

Er is een klassieke manier om kunstnagels te laten zetten, deze vorm genaamd acryl is in de jaren 70 ontstaan. Ze worden gemaakt door een vloeistof en een bolletje polymeer die gecombineerd worden. Eén kenmerk van acrylnagels is dat ze vanzelf uitharden. Bovendien blijven ze lang zitten en kan er makkelijk nagellak aangebracht en verwijderd worden.

Afspraak Maken

PINK & WHITE

Hierbij moet u denken aan de klassieke French manicure: bij Pink & White loopt een
zachte roze kleur geleidelijk over in een witte nagelrand. Deze combinatie geeft uw
nagels een frisse uitstraling. De parisienne look waar u overal mee thuis komt.

Afspraak Maken

GELNAGELS

Een ander techniek dan acryl, is gel. Dit is een iets flexibeler materiaal en heeft een mooi glanzend eindresultaat. Gelnagels zijn gemaakt van polymeer hars en worden in drie verschillende stappen aangebracht. Door het plaatsen van de nagel onder een speciale UV-lamp hardt de gel nagel. Ook de gelnagel kan van nagellak en nailart voorzien worden. Bij Nails Luxe hebben wij een assortiment van meer dan 300 kleuren gellak.

Afspraak Maken

COVER POWDER

Dit is een ideale behandeling voor wanneer uw eigen nagels minder mooi zijn. Omdat
Cover powder een acryl is met een subtiele huidskleur, camoufleert dit de minder mooie
aspecten van uw nagels. Bij Nails Luxe hebben wij 5 verschillende tinten huidskleur,
waardoor wij iedereen de mooiste nagels kunnen bezorgen.

Afspraak Maken

SOLARNAGELS

Solar nagels, ook wel bekend als Solar Nails, zijn nagels die kleurbestendig zijn
wanneer zij blootgesteld worden aan uv-stralen. Deze nagels zijn één van de nieuwste
technieken. Dit is de juiste keuze indien u op zoek bent naar een hoge kwaliteit nagels voor een voordelige prijs. Deze nagels geven u een sterke, chique én stijlvolle uitstraling!

Afspraak Maken

GLITTER NAGELS

Bent u op zoek naar iets meer shine? Ook mooie glitter nagels kunnen wij in allerlei
kleuren voor u zetten. Deze nagels zijn perfect voor een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid.

Verstevigen, bijvullen en verwijderen

Ook wanneer uw kunstnagels aan onderhoud toe zijn kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag of uw nagels het beste opgevuld of verwijderd moeten worden. U kan hierbij kiezen uit alle materialen die wij gebruiken; acryl, gel of solar. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een nieuwe set te laten plaatsen. Indien uw eigen nagels niet zo stevig zijn, is het ook mogelijk om uw nagels te laten verstevigen. Zo willen wij u naar eigen wens graag een luxe behandeling bieden.

Indien u meer wil weten over onze prijzen, kan u ons vrijblijvend bellen. Bij Nails Luxe in Schiedam laat u uw nagels zetten en bijvullen tegen een mooie prijs. Bij ons bent u welkom: mét of zonder afspraak. Kom gewoon even langs in onze rustgevende nagelstudio. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-7616378. Ook kan u ons bereiken door middel van het contactformulier.

Luxe Ervaring

Wij verzorgen uw nagels

Afspraak Maken
Return to top of page